You have no items in your shopping cart.

Γλώσσα
Καλώς ήρθατε στο kitten.gr!

Βρίσκεστε στο:

Εξυπηρέτηση Πελατών

Αποστολή Παραγγελιών

Για αποστολές σε όλη την Ελλάδα το κόστος είναι 5 ευρώ ενώ αν η παραγγελία σας είναι από 70 ευρώ και άνω τότε είναι δωρεάν  (το κόστος μπορεί να μεταβληθεί σε περίπτωση μεγάλου όγκου ή βάρους, πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη).

Ο συνεργάτης μας για αποστολές είναι τα ΕΛΤΑ ΚΟΥΡΙΕΡ. 

Ασφάλεια και Ιδιωτικότητα

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας που αναρτάται από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ Μαρία Ράζου – kitten.gr, συμπεριλαμβανομένων των διακριτικών τίτλων, των σημάτων, των εικόνων, των γραφικών, των φωτογραφιών, των σχεδίων, των κειμένων κ.λ.π. αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ Μαρία Ράζου – kitten.gr και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του Ελληνικού Δικαίου, του Ευρωπαϊκού Δικαίου, των διεθνών συμβάσεων  και από τους σχετικούς νόμους περί εμπορικών σημάτων, ή αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία τρίτων  για την οποία η ΕΤΑΙΡΕΙΑ έχει λάβει άδεια χρήσης για την χρήση εντός της ιστοσελίδας. Απαγορεύεται η αντιγραφή, η μεταφορά ή/και η δημιουργία παράγωγης εργασίας. Η δημοσίευση και η έκθεση αυτών στην ιστοσελίδα της εταιρίας δεν αποτελεί και δεν πρέπει να εκληφθεί ως άδεια μεταβίβασης, εκχώρησης ή δικαιώματος χρήσης από τρίτους.

 

ΕΥΘΥΝΗ ΧΡΗΣΤΗ

Ο χρήστης/επισκέπτης/πελάτης της ιστοσελίδας www.kitten.gr αποδέχεται ότι θα χρησιμοποιεί τις παρεχόμενες πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού νόμιμα και "καλή τη πίστει". Αποδέχεται ότι το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες της ιστοσελίδας δε θα χρησιμοποιείται για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε Περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ Μαρία Ράζου – kitten.gr γνωρίζει την ανάγκη προστασίας των προσωπικών δεδομένων που συλλέγονται από την ιστοσελίδα για τους χρήστες της, και έχει προβεί στις απαραίτητες ενέργειες διασφάλισης αυτών με τις πιο σύγχρονες και ενημερωμένες μεθόδους. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά δεδομένα και τις συναλλαγές των συναλλασσομένων είναι απόρρητες και διασφαλίζονται με την τεχνολογία SSL (Secure Socket Layer), καθώς και με άλλες μεθόδους ασφαλείας όπως την χρήση μοναδικού ονόματος χρήστη και κωδικού ανά πελάτη, την αυτόματη αποσύνδεση από την ιστοσελίδα σε περίπτωση αδράνειας ή αποχώρησης, χρήση τείχους προστασίας, κρυπτογράφηση κ.τ.λ.

 

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Κατά την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας είναι πιθανό να ζητηθεί από τους συναλλασσόμενους να δηλώσουν προσωπικά στοιχεία είτε για την διεκπεραίωση της παραγγελίας τους είτε για άλλες υπηρεσίες. Τα στοιχεία αυτά τηρούνται αποκλειστικά για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας με την ΕΤΑΙΡΕΙΑ Μαρία Ράζου – kitten.gr, την βελτίωση των υπηρεσιών αυτής και τη διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας της και εξυπηρέτησης σας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από τρίτο, με εξαίρεση των προβλεπόμενων από το Νόμο αρμοδίων αρχών. 

Επιστροφές & Αλλαγές

Ακύρωση Παραγγελίας

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας και εφόσον δεν έχει γίνει η αποστολή του προϊόντος, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο τηλέφωνο 2221028483 (ώρες λειτουργίας Δευτέρα-Τετάρτη 9:00-14:00, Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 9:00-14:00 και 18:00-21:00 και Σαββάτο 9:00-14:30) ή στο e-mail: info@kitten.gr 

Επιστροφή Προϊόντος & Χρημάτων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες, το προϊόν που παραλάβατε, αιτιολογώντας τον λόγο επιστροφής του. Το επιστρεφόμενο προϊόν θα πρέπει να είναι στην αρχική του κατάσταση και θα επιβαρυνθείτε με τα έξοδα επιστροφής του χρησιμοποιώντας την εταιρεία μεταφοράς της επιλογής σας.

Για να επιστρέψετε ένα προϊόν, θα πρέπει να συμπληρώσετε και να αποστείλετε το σχετικό έντυπο (δελτίο επιστροφής) που παραλάβατε μαζί με το προϊόν.

Τα στοιχεία και η διεύθυνση επιστροφής του προϊόντος είναι:

KITTEN- ΡΑΖΟΥ ΜΑΡΙΑ
Μιχ. Κακαρά 5
Χαλκίδα 34100

Ελλάδα
τηλ. 2221028483

Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία που θα λάβουμε ενημέρωση από εσάς για την επιθυμία υπαναχώρησης από τη σύμβαση της πώλησης. 

Η επιστροφή των χρημάτων πραγματοποιείται με τον ίδιο τρόπο που έγινε η εξόφληση, εκτός από την περίπτωση της αντικαταβολής, στην οποία περίπτωση η εταιρεία μας θα σας καταθέτει το χρηματικό ποσό σε λογαριασμό που θα μας υποδείξετε.

Δικαίωμα Αντικατάστασης εντός 14 ημερών

Επειδή θέλουμε να μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι με την αγορά σας, σε περίπτωση που κάτι δεν σας αρέσει ή δεν σας κάνει ή ήταν ελαττωματικό ή δεν αντιστοιχεί με το προϊόν της παραγγελία σας, έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε την αντικατάσταση του προϊόντος σε άλλο νούμερο ή/και σε άλλο χρώμα. Για τη διαδικασία αντικατάστασης, το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής είναι έως και δεκατέσσερις (14) ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής.

Για να πραγματοποιηθεί η αντικατάσταση θα πρέπει να γίνουν οι παρακάτω ενέργειες εντός 14 ημερών:

1. Παραδώστε το προϊόν και συμπληρωμένο το δελτίο επιστροφής με όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να μπορεί να γίνει αποδεκτή η επιστροφή του προϊόντος, αλλά παράλληλα να μπορεί να γίνει ενδεχόμενη αλλαγή σε χρώμα/νούμερο ή άλλο είδος. Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η αντικατάσταση λόγω μη διαθεσιμότητας του ζητούμενου προϊόντος, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας προσφέρουμε εναλλακτικές λύσεις.

2. Το προϊόν που θα επιστρέψετε, θα πρέπει να μην το έχετε χρησιμοποιήσει και να βρίσκεται εντός της αρχικής συσκευασίας του.

Η αποστολή του νέου προϊόντος θα πραγματοποιηθεί σε χρονικό διάστημα ίσο με τον χρόνο αποστολής του αρχικού.

Αν επιθυμείτε την αλλαγή του προϊόντος που παραλάβατε ή θα σας επιστραφούν τα χρήματά ή αν θέλετε το αντικαθιστάτε με κάποιο άλλο προϊόν ώστε να συμψιφιστεί η διαφορά των χρημάτων.

* Για λόγους υγιεινής, εξαιρούνται από τις αλλαγές & τις επιστροφές τα μαγιό & οι πετσέτες.

Πληρωμές

ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ: Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας στο λογαριασμο της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ο οποίος δίνεται παρακάτω. Στην αιτιολογία παρακαλούμε να αναγράφεται ο αριθμός παραγγελίας και το επώνυμο σας για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας. Μπορείτε να μας αποστείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης μέσω φαξ ή e-mail. Η παραγγελία σας θα είναι έτοιμη προς παράδοση όταν η αξία της πιστωθεί στο λογαριασμό της εταιρίας και η κίνηση μπορεί να επιβεβαιωθεί

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ μέσω του συστήματος διατραπεζικών συναλλαγών της τράπεζας Eurobank  το οποίο προστατεύεται από κρυπτογράφηση 258bit και είναι ψηφιακά πιστοποιημένο.

PAYPAL: Η ιστοσελίδα μας υποστηρίζει και πληρωμή μέσω Paypal για όσους διαθέτουν αυτή τη δυνατότητα.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ: Σας αποστέλλουμε την παραγγελίας σε όλη την Ελλάδα, με αυτόματο υπολογισμό του κόστους ανά περιοχή και κιλά, για παραγγελίες έως €1500 για απόδειξη λιανικής και €500 σε περίπτωση τιμολογίου. Παρακάτω θα βρείτε πληροφορίες για τις αποστολές και τα έξοδα αποστολής.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΗ: Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα μας στη Χαλκίδα, στη διεύθυνση Μιχ. Κακαρά 5 τηλ.:2221028483. Η παραγγελία θα παραμείνει στο κατάστημα μας με κράτηση στο όνομα σας για δύο (2) ημέρες. Η πληρωμή μπορεί να πραγματοποιηθεί μετρητοίς για ποσά έως €1500 για αποδείξεις λιανικής και έως €500 για τιμολόγια.  Σε άλλη περίπτωση η εξόφληση θα πρέπει να γίνει μέσω κάρτας ή τραπεζικής κατάθεσης. Θα πρέπει να έχετε μαζί σας την ταυτότητα σας ή άλλο επίσημο έγγραφα για την πιστοποίηση των στοιχείων σας. Σε περίπτωση που έχετε ήδη πληρώσει το αντίτιμο των αγορών σας θα πρέπει να έχετε μαζί σας την απόδειξη πληρωμής και να επικοινωνήσετε μαζί μας για την επιβεβαίωση της λήψης της πληρωμής σας.

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
Eurobank:  IBAN: GR43026.02130.00050.02008.33600
Κάτοχος: Ράζου Μαρία

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΙΜΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Οι προσφορές και οι εκπτώσεις που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα αποτελούν ειδικές τιμές διαμορφωμένες για τους πελάτες αυτού. Στο κατάστημα μας μπορείτε να βρείτε άλλες ειδικές προσφορές οι οποίες δεν ισχύουν στο ηλεκτρονικό κατάστημα , όπως και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να βρείτε προσφορές οι οποίες δεν διατίθενται στο κατάστημα μας.

Logocontrolcontrol

Το kitten.gr σας προσφέρει τα πιο όμορφα ρούχα για τα παιδιά σας, σε ασύγκριτη ποιότητα και με την εγγύηση επώνυμων σχεδιαστών. Για οποιαδήποτε πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

  • Τηλεφωνήστε μας: +30 22210-28483
  • Ελάτε σε εμάς: Μιχαήλ Κακαρά 5, Χαλκίδα, Εύβοια, Ελλάδα